Вчора, 28 лютого 2019 року, ми таки завершили важливий етап нашого проекту – презентували в Херсоні для місцевих фахівців з урядового та неурядового сектору нашу аналітичну доповідь «Інформаційний простір Херсонської області: стан, проблеми та шляхи покращення ситуації».

Голова правління Julia Kazdobina розповіла про ідею дослідження загалом (чому це важливо, на кого спрямовано його результати, з чим ми зіткнулись при підготовці), а експерти проекту – Dmytro Dubov та Анастасія Баровська (звичайно ж за підтримки ще одного експерта Irina Petrova) – докладно пройшлись по його змісту, методології, по виявленим проблемам та по напрацьованим рекомендаціям.

Надзвичайно цікава та не менш емоційна дискусія про медіаситуацію в Херсоні, про проблеми інформаційного простору, про відносини держави та громадянського суспільства в частині протидії інформаційній агресії та маніпулятивним впливам.

Ще раз  вдячні всім за їх активну позицію та готовність до діалогу (Максим Сорока (Maxim Soroka), Denys Chystikov, Дементій Білий (Дементий Белый), Oksana Zhilyaeva). І, звичайно експертам, які допомагали нам у підготовці звіту – Serge Danylov, Валентина Самар